SPAR EVENT - Koncerter i Lønstrup og Hjørring

SPAR EVENT er koncertarrangør af lokale koncerter i primært Lønstrup og Hjørring. SPAR EVENT har afholdt koncerter siden 2006 og har opnået stor erfaring i at afvikle koncerter og events på en måde, der sikre gæsterne og sponsorerne en dejlig oplevelse.

Der afvikles et bredt udvalg af koncerter, der spænder vidt bladt de bedste danske navne så som: Sebastian, Lis Sørensen, Johnny Madsen, Hanne Boel, Allan Olsen, Ramus Walter, Stig Rosen & Vennerne, Peter AG Solo, Queen Machine, Danser med Drenge og mange flere, samt udenlanske navne som Dr. Hook og Pink Floyd Project er blot nogle af de mange navne, der har gæstet Lønstrup og Hjørring, og givet mange fantastiske oplevelser.

Der kan købes billetter online via SPAREVENTs hjemmeside samt hos SPAR i Lønstrup. Det vil til flere af koncerterne også være muligt at købe billetter andre steder, det vil fremgå i forbindelse med de enkelte koncerter.
 

Årets julefrokost

Årets julefrokost står SPAR EVENT også for, her kan du deltage enten som privat eller gøre som mange firmaer lade SPAREVENT klare julefrokosten, hvor I sammen med mange andre firmaer vil få en fantastisk aften med god mad og super underholdning.

Kontakt os gerne på tlf:: 23 24 94 10 

Spar Lønstrup v/ Henrik Amtoft og Henrik Konnerup - 98 96 00 29

CMS Hjemmeside fra Net For Dig, Hjørring